Kırıkkale'de aranan 4 kişi yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda aranan 4 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin...

12 Mart 2021 Cuma 17:48
Kırıkkale'de aranan 4 kişi yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda aranan 4 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Ekipler, düzenledikleri operasyonda, "yağma" suçundan 12 yıl 1 ay hapis cezasına hükümlü cezaevi firarisi Ş.G ile "hırsızlık" suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. ve"cinsel istismar" suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K. ile şantaj suçundan aranan K.G'yi yakaladı.

Hükümlüler Ş.G, S.K. ve A.K. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

K.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol kararıyla salıverildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.