Kırıkkale'de bir evin balkonunda piknik tüpü patladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir apartman dairesinin balkonunda piknik tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında hasar oluştu.Alınan bilgiye göre, Gürler Mahallesi 644 Sokak'taki bir apartmanın 3. katında bulunan dairenin balkonunda...

20 Temmuz 2021 Salı 23:08
Kırıkkale'de bir evin balkonunda piknik tüpü patladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir apartman dairesinin balkonunda piknik tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Gürler Mahallesi 644 Sokak'taki bir apartmanın 3. katında bulunan dairenin balkonunda piknik tüpü patladı.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Patlamanın etkisiyle balkonda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Hasar oluşan evde patlama esnasında kimsenin olmadığı öğrenildi.

Ev sahibi Ömer Avan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailecek misafirliğe gittiklerini ve patlamanın nasıl olduğunu anlamadıklarını söyledi.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Tuncay Bulut da yangının tüp patlaması sonrası gerçekleştiğinin anlaşıldığını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Piknik Tüpü Patladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.