Kırıkkale'de çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli ve hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de çeşitli suçlardan aranan şüpheli ve hükümlülere yönelik operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 7'si tutuklandı. Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık...

22 Mart 2021 Pazartesi 14:05
Kırıkkale'de çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli ve hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de çeşitli suçlardan aranan şüpheli ve hükümlülere yönelik operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 7'si tutuklandı.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, 15-21 Mart arasında il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Ekipler, düzenledikleri operasyonlarda, hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.K, kaçakçılık suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan K.Ç, hakkında hırsızlık suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D, cinsel istismar suçundan 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan N.A, haklarında trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan M.D. ile 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.K. ve silahla tehdit suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K'yi yakaladı.

Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Ayrıca, operasyonlarda yakalanan ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan R.A, M.J.H, L.A, S.K, O.M, A.M.T, R.Z, S.E, H.C.G, R.B. ve E.Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.