Kırıkkale'de çöp ev, belediye ekiplerince temizlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir evin içerisi ve çevresinden bir kamyon çöp ve eski eşya çıkartıldı.Bağlarbaşı Mahallesi 187. Sokak'taki müstakil bir evin çöp ev haline getirildiği ve kötü kokular gelmesi üzerine, çevredeki...

10 Şubat 2021 Çarşamba 11:56
Kırıkkale'de çöp ev, belediye ekiplerince temizlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir evin içerisi ve çevresinden bir kamyon çöp ve eski eşya çıkartıldı.

Bağlarbaşı Mahallesi 187. Sokak'taki müstakil bir evin çöp ev haline getirildiği ve kötü kokular gelmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu Kırıkkale Belediyesine bildirdi.

Şikayet üzerine mahalleye giden Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren ev ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Ev ve çevresinden 1 kamyon çöp çıkaran ekipler, daha sonra hastalıklara karşı ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı.

Mahalle sakinleri, belediye ekiplerine teşekkür ederek, aynı yerden geçen yılda yaklaşık 1 kamyon çöp çıktığını ve komşularını uyardıklarını ve gerekli yardımı da yaptıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.