Kırıkkale'de define arayan 9 şüpheli yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, define arayan 9 şüpheli gözaltına alındı.İl ve ilçe Jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler, Elmalı köyünde S.S'nin (41) bahçesinde define için kaçak kazı yapıldığı bilgisi...

12 Ocak 2021 Salı 12:31
Kırıkkale'de define arayan 9 şüpheli yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, define arayan 9 şüpheli gözaltına alındı.

İl ve ilçe Jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler, Elmalı köyünde S.S'nin (41) bahçesinde define için kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine, Delice Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden operasyon düzenledi.

Operasyonda, S.S, A.Ö. (41), Y.M. (43) ve Ü.D. (23) kazı yaptıkları sırada, B.Ç. (54), A.G. (33), T.G. (32), Ü.Ş. (31) ve G.C. (34) ise kazı alanının yakınında S.S'ye ait evde yakalandı.

Yapılan incelemede, yaklaşık 15 metre derinliğinde, 3 metre genişliğinde ve dip kısmından batıya doğru 4 metre yatay şekilde çukur kazıldığı belirlendi.

Kazıda kullanılan malzemelere el konuldu.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.