Kırıkkale'de ders sırasında sınıfa girmek isteyen kedi yavrusunun çabası kamerada

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde bir okulda ders sırasında patileriyle sınıfın kapısını açmak isteyen kedi yavrusunun çabası cep telefonuyla kaydedildi.Kulaksız köyündeki Şehit Doğan Yerlikaya Ortaokulu öğrencisi...

08 Ekim 2021 Cuma 12:19
Kırıkkale'de ders sırasında sınıfa girmek isteyen kedi yavrusunun çabası kamerada

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde bir okulda ders sırasında patileriyle sınıfın kapısını açmak isteyen kedi yavrusunun çabası cep telefonuyla kaydedildi.

Kulaksız köyündeki Şehit Doğan Yerlikaya Ortaokulu öğrencisi Derya Kaplan sabah okula gelirken kedisi de arkasından kendisini takip etti.

Dersin başlamasının ardından bir süre okulun koridorlarında gezen kedi yavrusu, bir sınıftan gelen sesleri duyunca patileriyle kapıyı açmaya çalıştı.

Bu sırada kapının altından kedinin patilerini uzattığını fark eden 2. sınıf öğretmeni Emine Erciyas, yavrunun çabasını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Kedi yavrusu, öğretmenin kapıyı açmasıyla sınıfa girdi. Erciyas ders anlatmaya kucağına aldığı yavruyla devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.