Kırıkkale'de emlakçılar bilgilendirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de emlak ve gayrimenkul alım satımını düzenleyen yönetmelikte yapılan değişikliklerle ilgili düzenlenen toplantıda emlakçılar bilgilendirildi.Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada,...

12 Eylül 2018 Çarşamba 16:16
Kırıkkale'de emlakçılar bilgilendirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de emlak ve gayrimenkul alım satımını düzenleyen yönetmelikte yapılan değişikliklerle ilgili düzenlenen toplantıda emlakçılar bilgilendirildi.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya katılımın yüksek olduğu belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, yönetmelikte yapılan değişiklikle yeniden belirlenen kural ve kaidelerle artık herkesin emlak alım satımı yapamayacağını bildirdi.

Emlak alım satımı yapan firmalar için zorunlu hale gelen mesleki yeterlilik belgesinin Kırıkkale'de sadece KTSO tarafından verildiğini hatırlatan Varlı, daha önce alınan belgelerin geçerli olduğunu ve sürelerinin 5 yıl olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.