Kırıkkale'de "Endüstriyel Kazalar" konulu çalıştay düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) İl Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında "Endüstriyel Kazalar" konulu çalıştay gerçekleştirildi.Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) sosyal tesislerinde düzenlenen...

09 Nisan 2021 Cuma 14:41
Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) İl Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında "Endüstriyel Kazalar" konulu çalıştay gerçekleştirildi.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) sosyal tesislerinde düzenlenen çalıştayda konuşan Vali Yunus Sezer, Kırıkkale'nin stratejik öneme haiz bir il olduğunu söyledi.

Sezer, "Daha önce ilimizde yaşanan sıkıntıları da göz önüne alarak, bundan sonra meydana gelebilecek olaylarda nasıl hareket edeceğiz, ne tür tedbirler alacağız, bunları sürekli güncel tutmamız gerekir." dedi.

AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun da ilin risklerinin belirlenmesi amacıyla Kırıkkale genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının, teknik personel ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre öncelikli risk gruplarının belirlendiğini aktardı.

Çalıştay, açılış konuşmalarının ardından Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Süleyman Ersöz, Prof. Dr. Ahmet Kürşat Türker ve Doç. Dr. Adnan Aktepe'nin sunumlarıyla devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.