Kırıkkale'de evi ve mandırasında ruhsatsız silah bulunan zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde ikameti ve mandırasında uzun namlulu otomatik silah, 2 tabanca, bıçak, şarjör ve 443 mermi ele geçirilen şüpheli tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

16 Temmuz 2021 Cuma 11:18
Kırıkkale'de evi ve mandırasında ruhsatsız silah bulunan zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde ikameti ve mandırasında uzun namlulu otomatik silah, 2 tabanca, bıçak, şarjör ve 443 mermi ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, meskun mahalde silahla havaya ateş açılmasıyla ilgili Keskin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Ekipler, N.A'nın genel güvenliği kasten tehlikeye soktuğu ve ruhsatsız silah bulundurduğu iddiası üzerine şüphelinin evi ve mandırasında arama yaptı.

Aramada, Sten marka uzun namlulu otomatik tabanca, 7,65 milimetre çaplı 2 tabanca, 2 komando bıçağı, kama, 5 şarjör ve 443 mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.