Kırıkkale'de firari 9 hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de haklarında kesinleşmiş hapis ve para cezası bulunan firari 9 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince...

08 Aralık 2021 Çarşamba 12:09
Kırıkkale'de firari 9 hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de haklarında kesinleşmiş hapis ve para cezası bulunan firari 9 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince il genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, çeşitli suçlardan haklarında 7 ay 7 gün ile 25 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezası ile para cezası bulunan Y.Y, A.K, E.N.S, Ç.P, A.Z, D.E, A.E, R.Ö. ve H.D. yakalandı.

Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Operasyonda ayrıca çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli de yakalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.