Kırıkkale'de Gençlik Merkezi gönüllülerinden örnek davranış

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gençlik Merkezi gönüllüleri, yalnız yaşayan yaşlı kadını ziyaret ederek evini temizledi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yahşihan Gençlik Merkezi üyesi gençler, sosyal...

25 Şubat 2022 Cuma 18:59
Kırıkkale'de Gençlik Merkezi gönüllülerinden örnek davranış

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gençlik Merkezi gönüllüleri, yalnız yaşayan yaşlı kadını ziyaret ederek evini temizledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yahşihan Gençlik Merkezi üyesi gençler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaşlı vatandaşların evlerine giderek hem eksiklerini gideriyor hem de ev işlerinde yardımcı oluyor.

Kaletepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan kadını evinde ziyaret eden gençler, ev işlerine yardımcı olarak bir süre kadınla sohbet etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, "Yaşlılarımızın çoğunluk olarak bizden beklentisi saygı, ilgi ve hatırlanmak. Bizde onları düzenli olarak hatırlayarak, gönüllü gençlerimizle ziyaret ediyoruz. Hem ihtiyaçlarını giderip hem de dualarını alıyoruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.