Kırıkkale'de hırsızlık şüphelisi kadın tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın zanlıdan 1'i tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği...

18 Şubat 2021 Perşembe 09:56
Kırıkkale'de hırsızlık şüphelisi kadın tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın zanlıdan 1'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, kent genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına ilişkin çalışma başlatıldı.

Ekipler, yaptığı çalışmalarda 27 Ocak'ta Bahçelievler Mahallesi'nde bir ikametten 4 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı tespit edilen H.A'yı takibe aldı.

Şüpheli ve beraberindeki N.G. ve N.T'yi, 16 Şubat'ta Ovacık Mahallesi'nde bir ikametten hırsızlık yaptığı sırada suçüstü yakalayan ekipler, 3 kadın zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.A. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, N.G. ve N.T. ise adli kontrol kararıyla salıverildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.