Kırıkkale'de kaçak tütün ele geçirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 60 kilogram kaçak tütün​​​​​​​ ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

03 Aralık 2020 Perşembe 09:22
Kırıkkale'de kaçak tütün ele geçirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 60 kilogram kaçak tütün​​​​​​​ ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Delice İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, tütün kaçakçılığına yönelik başlattığı çalışma kapsamında kent merkezinde M.B'ye ait iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerinde yapılan aramada, 60 kilogram kaçak tütün, 41 kilogram nargile kömürü, 8 sigara sarma makinesi ve 870 nargile folyosu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında adli işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KırıkkaleKaçak Tütün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.