Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonunda yakalanan 3 şüpheli serbest bırakıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı, salıverildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından Keskin Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler , M.A. ve G.K. çıkarıldıkları hakimlikçe yurt dışı çıkış...

10 Ekim 2021 Pazar 11:38
Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonunda yakalanan 3 şüpheli serbest bırakıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı, salıverildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Keskin Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler , M.A. ve G.K. çıkarıldıkları hakimlikçe yurt dışı çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, Kırşehir-Kırıkkale kara yolu Keskin ilçesi girişinde bir minibüsü durdurmuş, araçta yapılan aramada, 1 ton 260 kilogram kaçak tütün ele geçirilmişti. Sürücü . ile M.A. ve G.K. gözaltına alınmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.