Kırıkkale'de kargo aracında gümrük kaçağı eşya ele geçirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de jandarma ekiplerince durdurulan kargo aracında gümrük kaçağı eşya bulundu, bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,...

04 Mart 2021 Perşembe 19:03
Kırıkkale'de kargo aracında gümrük kaçağı eşya ele geçirildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de jandarma ekiplerince durdurulan kargo aracında gümrük kaçağı eşya bulundu, bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale-Samsun kara yolu Yukarımahmutlar köyü girişindeki kontrol noktasında, şüphe üzerine bir kargo şirketine ait aracı durdurdu.

Araçta yapılan aramada, yurda kaçak yollarla sokulduğu ve piyasa değerinin yaklaşık 150 bin lira olduğu belirlenen saat, yüzük, kolye, bileklik, gözlük, parfüm, kulaklık, Hint kınası ve halhal ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.