Kırıkkale'de kavga ihbarına gelen polislere sürpriz kutlama

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de öğrenciler, "kavga var" ihbarında bulunup okula gelen polis ekibine sürpriz kutlama yaptı.Kentte faaliyet gösteren özel bir anaokulu, Türk Polis Teşkilatının 176'ncı kuruluş yıl dönümünü...

12 Nisan 2021 Pazartesi 18:04
Kırıkkale'de kavga ihbarına gelen polislere sürpriz kutlama

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de öğrenciler, "kavga var" ihbarında bulunup okula gelen polis ekibine sürpriz kutlama yaptı.

Kentte faaliyet gösteren özel bir anaokulu, Türk Polis Teşkilatının 176'ncı kuruluş yıl dönümünü bir etkinlikle kutlamak istedi.

Kavga olduğu ihbarı üzerine okula polis ekibi sevk edildi.

Düzenlenen etkinlikten haberi olmayan polisler, okula girmeleriyle kendilerini ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen öğrencilerin sürpriziyle karşılaştı.

Öğrencilerle birlikte kendileri için hazırlanan pastanın mumunu üfleyen polisler, kutlama için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
PolisKırıkkaleSürpriz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.