Kırıkkale'de "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği

KIRIKKALE (AA) - "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde fidanlar toprakla buluşturuldu."Geleceğe Nefes Projesi" kapsamında Karakeçili ilçesi Bayram Kalesi mevkisinde...

11 Kasım 2020 Çarşamba 14:48
Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında Kırıkkale'nin Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde fidanlar toprakla buluşturuldu.

"Geleceğe Nefes Projesi" kapsamında Karakeçili ilçesi Bayram Kalesi mevkisinde 1280 çam ve ıhlamur fidanları toprakla buluşturularak, can suyu verildi.

Etkinliğe, Kaymakam Ahmet Nuri Demir, kamu görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Bahşılı

Bahşılı ilçesinde de Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği kapsamında Hidayet Doğruer Mahallesi mesire alanında program düzenlendi.

Kaymakam Bekir Yalçın, birim müdürleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte 2 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu ve can suyu verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.