Kırıkkale'de silahlı kavgada 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çorum'un Sungurlu ilçesinde daha önceden aralarında...

17 Ocak 2021 Pazar 17:18
Kırıkkale'de silahlı kavgada 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çorum'un Sungurlu ilçesinde daha önceden aralarında husumet bulunan K.Y, İ.L, B.E. ve S.A. ile H.A. (40), İ.S.Ş. (41) ve M.A. (30), Kırıkkale-Çorum kara yolu Akboğaz Köprüsü yakınlarında bir araya geldi.

İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada H.A, İ.S.Ş. ve M.A. av tüfeğiyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Kırıkkale'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan M.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaçan 4 şüpheli, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Şüpheliler, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.