Kırıkkale'de "Yaza Merhaba Küçükler 2. Spor Şenliği" sona erdi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Amatör Spor Kulüpler Federasyonunca (ASKF) düzenlenen "Yaza Merhaba Küçükler 2. Spor Şenliği"...

21 Haziran 2022 Salı 14:33
Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Amatör Spor Kulüpler Federasyonunca (ASKF) düzenlenen "Yaza Merhaba Küçükler 2. Spor Şenliği" sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Büyük Şehir Parkı'nda düzenlenen törende, futbol, voleybol ve oryantiring branşlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, etkinlik sayesinde öğrencilerin spor alanında çok önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi.

Öncelikle yoğun ilgi ve katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Telefoncu, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin yaz tatili sürecini daha verimli ve etkin değerlendirebilmeleri için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce okullarda yaz kursu hazırlandı ve kayıtları devam ediyor. Tüm kademelerdeki okullarımızda halk eğitim merkezleri aracılığıyla uygulanacak kurslarımızın programında temel spor becerileri, satranç, futbol, voleybol gibi spor etkinlikleri de yer almaktadır. Spor, çocuklarımızın daha sağlıklı, mutlu ve düzenli hayata sahip bireyler olmalarında en büyük etkenlerdendir."

Halk oyunları gösterisi ve bazı etkinliklerin yer aldığı programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celaleddin Özel, ASKF Başkanı Sırrı Zengin, TÜGVA İl Temsilcisi Çağrı Parlak, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.