Kırıkkale'de yıldırım isabet eden düğün salonunun elektrik panosu patladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yıldırımın isabet etmesi sonucu, düğün salonunun elektrik panosu patladı.Kentte etkili olan gök gürültülü sağanak sırasında, Bağlarbaşı Mahallesi Dr. Ahmet Ay Caddesi'ndeki bir düğün salonunun...

09 Haziran 2021 Çarşamba 16:14
Kırıkkale'de yıldırım isabet eden düğün salonunun elektrik panosu patladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yıldırımın isabet etmesi sonucu, düğün salonunun elektrik panosu patladı.

Kentte etkili olan gök gürültülü sağanak sırasında, Bağlarbaşı Mahallesi Dr. Ahmet Ay Caddesi'ndeki bir düğün salonunun elektrik panosuna yıldırım isabet etti.

Patlayan elektrik panosunda çıkan yangın, çalışanlar tarafından söndürüldü, elektronik malzemeler ve tesisat zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri, incelemede bulundu.

Yangına müdahale eden iş yeri çalışanı Yasin Kepir, gazetecilere, elektrik panosuna yıldırım düşmesinin ardından tellerin birbirine temas ettiğini söyledi.

Daha sonra panoda patlama meydana geldiğini ve elektrik tesisatının zarar gördüğünü anlatan Kepir, müdahale ettikleri yangını söndürdüklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.