Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu: "14 mahallede saha çalışmalarına yoğunlaştık"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kış ayları öncesinde 14 mahallede saha çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirtti.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin kış mevsimin yaklaşması...

20 Kasım 2020 Cuma 13:10
Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu:

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kış ayları öncesinde 14 mahallede saha çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirtti.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin kış mevsimin yaklaşması ile asfalt serimi, kilitli parke ve kaldırım sert zemin çalışmaları, su-kanalizasyon bağlantıları, çiçek ekimi ve peyzaj düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Hava sıcaklıkları düşmesine rağmen ekiplerin özveri ile çalıştığını vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz daha güzel ve yaşanılır bir Kırşehir için çalışmalarına devam ediyorlar. Kış mevsiminin yaklaşması ile 14 mahallemizde de saha çalışmalarına yoğunlaşmış bulunmaktayız. Kış mevsiminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu soğuk günlerde büyük bir özveri ile sahada gayret gösteren emekçi arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.