Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, esnafla bir araya geldi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kent merkezindeki Yeraltı Çarşısı esnaflarıyla buluştu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cacabey Meydanı altında bulunan 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı esnafıyla...

30 Haziran 2022 Perşembe 13:16
Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, esnafla bir araya geldi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kent merkezindeki Yeraltı Çarşısı esnaflarıyla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cacabey Meydanı altında bulunan 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Ekicioğlu, Ahi esnafının her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Esnafların şehrin ve ülkenin bel kemiği olduğunu, üretim ve hizmette bulunan esnafı ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını anlatan Ekicioğlu, 1. ve 2. Etap Yeraltı Çarşısı esnafının sorunlarını yerinde dinleyerek, birlikte çözüm yollarını üretmek için buluştuklarını kaydetti.

Ekicioğlu, "Salgın sürecinde belediyenin 44 milyon lira olan kamu alacağı 70 milyon liraya çıktı ve biz Kırşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dünyada ve ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıları, dayanışma içinde aşmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Yeraltı Çarşımızın daha canlı bir hale getirilmesi için istişarelerimiz sürüyor. Çarşı esnafının su gideri, havalandırma, cam aksam gibi konularındaki sorunlarına çözümleri değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ile belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda esnaf da programa katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.