Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, meclis üyelerine faaliyetlerini anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, görev süresinin ikinci yılında yaptığı çalışmaları meclis üyelerine anlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Ekicioğlu, Neşet Ertaş Kültür Sanat...

06 Nisan 2021 Salı 14:23
Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, meclis üyelerine faaliyetlerini anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, görev süresinin ikinci yılında yaptığı çalışmaları meclis üyelerine anlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Ekicioğlu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ve yapım aşamasında olan projeleri anlatan Ekicioğlu, kentte yaşayan 7’den 70’e herkesin taleplerini ve düşüncelerini değerlendirdikten sonra 70 projeyi daha önce kamuoyu ile paylaştıklarını anımsattı.

Belediye yönetiminde 2'nci yıllarını tamamladıklarını, son 1 yıllık süreci ise dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs koşulları içerisinde geçirdiklerini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Pandemi döneminin oluşturduğu ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Bu konuda seçimlerden önce söz verdiğimiz birçok projemizi tamamladık. Bazıları sonuçlanma aşamasında ve bazılarının da yapımına başlandı."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.