Kırşehir Belediyesi 3 personele performans ödülü verdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, kamu malını iyi kullanan ve verimli çalışan 3 personeli altın ve takdir belgesiyle ödüllendirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğünde düzenlenen törende Fen İşleri Müdürlüğü...

10 Haziran 2022 Cuma 11:42
Kırşehir Belediyesi 3 personele performans ödülü verdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, kamu malını iyi kullanan ve verimli çalışan 3 personeli altın ve takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğünde düzenlenen törende Fen İşleri Müdürlüğü personeli Hüseyin Pirihan ve Hakan Kaya ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeli Emin Çelik'e performans ödülleri verildi.

Personele çeyrek altın ve takdir belgesi takdim eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, vatandaşların belediyenin hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için tüm personelin görev ve sorumluluk bilinciyle çalışma yürüttüğünü belirtti.

Belediye hizmetleri için çalışanların büyük bir bölümünün şirket personeli olduğunu vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Şirket elemanlarımızı teşvik etmek, iş verimliliğini artırmak ve kamu malının daha iyi kullanılması adına ödüllendirme yöntemini hayata geçiriyoruz. Hem kamu malını iyi kullanan hem de verimli çalışan arkadaşlarımızı teşvik etmek amacıyla kendilerine küçük bir hediyemiz olacak. Teşvik amaçlı bugün üç arkadaşımıza verdiğimiz çeyrek altından oluşan hediyemizi farklı zamanlarda diğer çalışanlarımıza da vermeyi düşünüyoruz."

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve çalışanlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
ÖdülKırşehir Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.