Kırşehir Belediyesi Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarına müdahale için destek sağladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Antalya ve Muğla'da meydana gelen orman yangınları için Kırşehir'den destek ekibi gönderildiğini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son orman yangınları...

02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:06
Kırşehir Belediyesi Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarına müdahale için destek sağladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Antalya ve Muğla'da meydana gelen orman yangınları için Kırşehir'den destek ekibi gönderildiğini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son orman yangınları nedeniyle büyük bir üzüntü duyduklarını belirtti.

Kırşehir Belediyesi olarak Antalya, Muğla ve farklı yerlerde yaşanan bu acıyı paylaştıklarını vurgulayan Ekicioğlu, "Yurdun neresinde olursa olsun halkımızın yardımına koşacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu kapsamda Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz araçlarımızla Marmaris ve Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere cumartesi günü yola çıktı ve müdahale yerlerine ulaştı. Yangınlarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yangın söndürme aracı, tankeri ve personelinin Antalya ve Muğla bölgelerinde desteği sürdürdüğünü aktaran Ekicioğlu, belirlenen alanlarda yangınlara müdahaleye devam edildiğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.