Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bulut'tan play-off maçları öncesi destek çağrısı

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com. 2 Lig Kırmızı grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Mustafa Bulut, play-off maçları öncesinde takıma desteğin artırılması çağırısı yaptı.Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, takımın...

04 Mayıs 2021 Salı 15:07
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bulut'tan play-off maçları öncesi destek çağrısı

KIRŞEHİR (AA) - Misli.com. 2 Lig Kırmızı grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Mustafa Bulut, play-off maçları öncesinde takıma desteğin artırılması çağırısı yaptı.

Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, takımın uzun bir maratonun sonunda TFF 1. Lig için play-off maçları oynamayı garantilediğini hatırlattı.

Teknik heyetten futbolculara kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Bulut, şehrin kenetlenmesi ve desteğin aratarak sürmesi halinde 1. Lig'in hayal olmadığını aktardı.

Yönetime geldikleri andan itibaren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Vali İbrahim Akın'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Bulut, şunları kaydetti:

"Desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Taşın altına elini değil gövdesini koyan kıymetli vefakar ve cefakar yönetim kurulu ve Kırşehir halkına teşekkür ediyorum. Başarı her oyuncumuzla şehrin başarısıdır. Play-off maçlarında maddi sıkıntı yaşamamız halinde rakip takımlar ile mücadele etmemiz zorlaşacak. Bu yüzden maçlar öncesinde takımımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve oyuncularımızın sadece maçlara odaklanabilmeleri adına destekleriniz son derece önemli olacaktır. Artık bu takıma şehrin çok daha fazla sahip çıkması gerekiyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.