Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine doktor ataması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kadın doğum ve üroloji polikliniklerinde iki hekimin daha göreve başladığı belirtildi.Kırşehir Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Mustafa Kara'nın,...

13 Eylül 2019 Cuma 15:56
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine doktor ataması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kadın doğum ve üroloji polikliniklerinde iki hekimin daha göreve başladığı belirtildi.

Kırşehir Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Mustafa Kara'nın, hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikinliği'nde, Op. Dr. İbrahim Üntan'ın ise Üroloji Polikliniği'nde hasta kabulüne başladığı ifade edildi.

Açıklamada, Prof. Dr. Kara'nın en son olarak Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Op. Dr. Üntan'ın ise Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yaptığı dile getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.