Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete girdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Kırşehir Kent Konseyi'ne tahsis edilen Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete girdi.Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süre önce İkizarası Kentpark'ta tamamlanan...

12 Haziran 2022 Pazar 14:54
Kırşehir Kent Konseyi Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete girdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Kırşehir Kent Konseyi'ne tahsis edilen Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süre önce İkizarası Kentpark'ta tamamlanan yaşam merkezinin "Engelsiz Yaşam Merkezi" olarak Kırşehir Kent Konseyi'ne verilmesi kapsamında engelliler ve aileleriyle etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan merkezin engellilerin vakit geçirebilmeleri ve çeşitli aktiviteler düzenleyebilmeleri için Kırşehir Kent Konseyi'ne tahsis edildiğini anımsattı.

Ekicioğlu, engelli vatandaşların hayat standartlarının yükseltilmesi adına alt ve üstyapı çalışmaları ile sosyal aktivitelerin de çok önemli olduğunu, Kır-köy Projesi'nin de hayata geçmesiyle çok daha geniş ve konforlu bir aktive imkanlarına kavuşacaklarını aktardı.

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ise "Engelsiz Yaşam Merkezi" tahsisi, proje ve taleplere destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, merkezde geniş katılımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde çok sayıda aktiviteye ev sahipliği yapılacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.