Kırşehir OSB'de Mesleki Eğitim Merkezi açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.Cumhurbaşkanı Recep...

10 Ocak 2022 Pazartesi 17:03
Kırşehir OSB'de Mesleki Eğitim Merkezi açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı' kapsamında Kırşehir OSB'de tören düzenlendi.

Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turan Altıok, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan Mesleki Teknik Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında okullarının Kırşehir OSB ile eşleştirildiğini söyledi.

Açılan Mesleki Eğitim Merkezi ile fabrikaların kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasının amaçlandığını vurgulayan Altıok, "Bu iş birliğindeki amaç organize sanayi bölgesinin istediği nitelikli elemanları buraya göndermek. Aynı zamanda organize sanayi bölgesindeki fabrikalarda öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Törene, Kırşehir Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Kırşehir OSB yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.