Kırşehir OSB'de yapılacak çalışmalar değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) işletmelerin ilin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sunduğunu bildirdi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kırşehir OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı,...

22 Şubat 2022 Salı 10:55
Kırşehir OSB'de yapılacak çalışmalar değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) işletmelerin ilin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sunduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kırşehir OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

Akın, toplantıda yaptığı konuşmada, Kırşehir OSB'nin, gerçekleştirilen ihracat ile hem Türkiye'nin hem de kentin ekonomisine katkı sağladığını ifade etti.

İşletmelerin istihdama da katkı sağladığını vurgulayan Vali Akın, burada yapılacak çalışmaların değerlendirileceğini kaydetti.

Toplantıya, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.