Kırşehir Valisi Akın vakıf hizmetlerini denetledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, sosyal yardım ve vakıf hizmetlerinin verildiği kurumu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Akın, Kırşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını...

06 Temmuz 2018 Cuma 16:26
Kırşehir Valisi Akın vakıf hizmetlerini denetledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, sosyal yardım ve vakıf hizmetlerinin verildiği kurumu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Akın, Kırşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret ederek, brifing aldı.

Vakıf Müdürü Atakan Alan'dan kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Akın, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza vakıf aracılığı ile yardımlar yapılmaktadır. Sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yardıma ihtiyaç duyanlara vakfımızca yiyecek, giyecek, yakacak, eğitim, sağlık, barınma, nakdi ve diğer konularda yardımlar yapılıyor.

Muhtaç insanlarımızın her zaman yanında olmaya, sorunlarını gidermeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımıza yapılan yardımın ayrım gözetmeksizin, eşit şekilde yapılması gerekmektedir. Bizlerde yardımların bu yönde yapılması konusunda çalışanlarımızdan hakkaniyetli davranmalarını bekliyoruz."

Vali Akın, kurum birimlerini gezerek vakıf personelinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.