Kırşehir Valisi Akın'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Akın, mesajında, ülkenin bölünmez bütünlüğünü, demokratik değerleri, temel hak ve hürriyetleri yok etmeye yönelik...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:29
Kırşehir Valisi Akın'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Akın, mesajında, ülkenin bölünmez bütünlüğünü, demokratik değerleri, temel hak ve hürriyetleri yok etmeye yönelik Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup hainler tarafından başlatılan 15 Temmuz darbe girişiminin milletin birlik ve beraberliği sayesinde bertaraf edildiği, büyük bir tehlikenin eşiğinden dönüldüğünü aktardı.

Milletin, 15 Temmuz gecesi vatanı ve bayrağı uğruna her türlü fedakarlığı yapabileceğini, Çanakkale Savaşı’nda ve istiklal mücadelesinde olduğu gibi kahramanlık destanı yazmaya her daima hazır olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Dış mihrakların kirli emellerine alet olan hainler, milletimizin direnci ve devletimizin gücü karşısında başarısız olmuşlar ve Türk adaleti önünde hesap vererek en ağır cezayı almışlardır. Terör örgütünün en üst kademesinden en alt kademesine kadar nerede olursa olsun tüm hainler yakalanarak adalete teslim edilmektedir. İnanıyorum ki vatanına, bayrağına, demokrasisine, milli ve manevi değerlerine sonuna kadar sahip çıkan milletimiz, birlik ve beraberliğini koruduğu müddetçe her zaman hain girişimler sonuçsuz kalacak, ülkemiz temel değerleriyle medeniyet yolunda ilerleyerek sonsuza kadar yaşayacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.