Kırşehir Valisi Akın'dan Berat Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, ramazan ayının manevi iklimine yaklaşıldığının habercisi olan Berat Kandili'ne ulaşmanın huzurunun yaşandığını ifade etti.Berat...

16 Mart 2022 Çarşamba 17:45
Kırşehir Valisi Akın'dan Berat Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, ramazan ayının manevi iklimine yaklaşıldığının habercisi olan Berat Kandili'ne ulaşmanın huzurunun yaşandığını ifade etti.

Berat gecesine ulaşan her Müslüman'ın kötülükle arasına mesafe koyması, iyiliğe, kardeşliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya kapılarını aralaması gerektiğini vurgulayan Akın, bu gecede Allah'ın affı ve rahmeti ile kullarını kuşattığını aktardı.

Vali Akın, şunları kaydetti:

"Bu mübarek günler vesilesiyle kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i en hakiki şekilde anlamanın ve yaşamanın, sevgili Peygamberimizin bizlere miras bıraktığı insani ve ahlaki değerleri hayatımıza yansıtmanın gayesi içerinde olmalıyız. Bu duygularla, tüm Kırşehirli hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin insanlığın huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.