Kırşehir Valisi Akın'dan kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılık vurgusu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi tüm kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve...

31 Mart 2021 Çarşamba 10:33
Kırşehir Valisi Akın'dan kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlılık vurgusu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi tüm kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

İl genelinde kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini vurgulayan Vali Akın, "Milli ve manevi değerlerimizle asla bağdaşmayan kadınlarımıza yönelik şiddet hadiseleri hepimizi derinden üzmektedir. Evrensel bir sorun olan kadına yönelik şiddete karşı çok yönlü bir yaklaşım gerekmektedir. Kadına yönelik şiddetle mücadelemiz tüm kararlılığımızla devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.