Kırşehir Valisi Akın'dan Kurban Bayramı mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Akın, mesajında, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, kırgınlıkların kenara bırakılarak mutlulukların...

18 Temmuz 2021 Pazar 17:14
Kırşehir Valisi Akın'dan Kurban Bayramı mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Akın, mesajında, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, kırgınlıkların kenara bırakılarak mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerden olduğunu anımsattı.

Dini ve insani sorumlulukları hatırlatan mübarek bayram günlerinde inancın, örf ve adetlerin güzellikler getirdiğini belirten Akın, diğer toplumlardan farklı olarak sevinçte ve tasada el ele vererek dayanışma içinde olunduğunu anımsattı.

Bayramlarda da zorda kalanın yanında olarak, imkanlar dahilinde muhtaç, yoksul, hasta ve kimsesizlere yardım edilmesi, çocukları sevindirme, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etmenin hem dini hem de insani vazifelerden olduğunu vurgulayan Vali Akın, şunları kaydetti:

"Milletçe bu güzel atmosferi hayatımızın her gününe aksettirdiğimiz takdirde sağlıklı ve huzurlu bir toplum olma yolunda çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır. Tüm insanlığı tehdit eden koronovirüs salgını nedeniyle kalabalığın ve yakın temasın arttığı bayramlarda tedbiri elden bırakmamamız gerekmektedir. Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için ilgili kurumlarımızca tüm tedbirler alınmıştır. Kırşehirli hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.