Kırşehir Valisi Akın'dan Öğretmenler Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, öğretmenliğin sorumluluk, fedakarlık, sabır gerektiren, kıymeti hiç eksilmeyecek saygın ve onurlu bir meslek olduğunu...

23 Kasım 2021 Salı 11:49
Kırşehir Valisi Akın'dan Öğretmenler Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, öğretmenliğin sorumluluk, fedakarlık, sabır gerektiren, kıymeti hiç eksilmeyecek saygın ve onurlu bir meslek olduğunu belirtti.

Eğitim sisteminin hedeflerine ulaşmasında, çocukların bilim ve teknolojinin ışığında milli, manevi, insani ve evrensel değerlerle yetişmesinde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü vurgulayan Akın, geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerin aynı azim ve inançla çalışkan, özgüveni yüksek, hak ve adalet duygusuna sahip, gelişmelere açık, sahip olduğu bilgiyi ülkesi ve insanlığın gelişmesi için kullanan nesiller yetiştirmeye devam ettiğini ifade etti.

Mesleğine kendini adayan, çocukların yolunu aydınlatan, onları vatanına ve milletine bağlı nesiller olarak yetişmesi için yılmadan, yorulmadan bu ulvi görevi ifa eden öğretmenlerin sayesinde ülkenin her alanda gelişmeye ve dünya devletleri arasındaki saygın yerini almaya devam edeceğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Güçlü ve müreffeh bir Türkiye için emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyorum. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.