Kırşehir Valisi Akın'dan okullara ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, okulları ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Kırşehir Lisesi ile Cumhuriyet Ortaokulu ziyaretlerinde idarecilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.Okullardaki eğitim faaliyetlerini...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 11:40
Kırşehir Valisi Akın'dan okullara ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, okulları ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Kırşehir Lisesi ile Cumhuriyet Ortaokulu ziyaretlerinde idarecilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Okullardaki eğitim faaliyetlerini inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Akın, Kırşehir'in eğitim kalitesini daha da yükseltmeye gayret gösterdiklerini vurguladı.

Öğrencilerin eğitimlerini en iyi ortamda tamamlamaları için gereken çalışmaları yaptıklarını belirten Akın, şunları kaydetti:

"Okul binalarını yeniliyor, eğitimle ilgili yürütülen bütün projeleri ve yatırımları yakından takip ediyoruz. İlimizin 'eğitimde marka kent' olmasında öğretmenlerimizin payı çok büyük. Hem velilerimiz hem de öğretmenlerimiz el birliği içinde çocuklarımızı geleceğe hazırlamanın gayreti içerisindeler. Bu vesileyle eğitim camiamıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Akın'a ziyaretlerinde, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.