Kırşehir Valisi İbrahim Akın'a "Polis Haftası" ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Polis Haftası dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan...

05 Nisan 2021 Pazartesi 13:23
Kırşehir Valisi İbrahim Akın'a

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürü Murat Türesin ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Polis Haftası dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Akın, 176. kuruluş yıl dönümünde Türk Polis Teşkilatı'nın milletin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla gece gündüz demeden fedakarca görev yaptığını belirtti.

Emniyet teşkilatının üstün gayretleri ile Kırşehir'in geçmişte olduğu gibi bugün de asayiş ve güvenlik açısından ülkenin en huzurlu illeri arasında yer aldığını belirten Vali Akın, şöyle devam etti:

"Türk Polis Teşkilatımız toplumsal huzurun sağlanmasında, suçluların adalete teslim edilmesinde ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında önemli görevler üstlenmektedir. Çağın gereklerine uygun olarak hizmet kalitesini artıran, teknik donanımını kuvvetlendiren, tecrübeli kadrosuyla suç ve suçlularla etkin mücadele eden polis teşkilatımız gerektiğinde devletimizin bekası ve kutsal saydığımız değerler uğruna canını ortaya koymaktadır. Polis Haftası vesilesiyle üstün görev anlayışıyla giydiği üniformanın hakkını vererek şehitlik ya da gazilik mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi minnetle anıyoruz."

İl Emniyet Müdürü Türesin de hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Akın'a bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.