Kırşehir'de 2'si cinayet şüphelisi 4 belediye çalışanı hakkında hırsızlık iddiasıyla soruşturma

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aralarında 2 cinayet şüphelisinin de bulunduğu 4 belediye çalışanı hakkında mazot ve kamera kayıt cihazı hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla adli soruşturma başlatıldı.İddiaya göre, yaklaşık iki...

31 Mart 2022 Perşembe 20:30
Kırşehir'de 2'si cinayet şüphelisi 4 belediye çalışanı hakkında hırsızlık iddiasıyla soruşturma

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aralarında 2 cinayet şüphelisinin de bulunduğu 4 belediye çalışanı hakkında mazot ve kamera kayıt cihazı hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla adli soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre, yaklaşık iki hafta önce Kırşehir Belediyesinin deposundan mazot ve güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu cihazın çalındığı belirlendi.

Yapılan idari soruşturmada, olaya karışanların, kentte bir süre önce kaybolan 2 genci öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan Kırşehir Belediyesi güvenlik görevlileri Ş.E. ve S.A'nın da aralarında olduğu 4 personel olduğu tespit edildi.

Belediye tarafından, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığına 28 Mart'ta suç duyurusunda bulunulması üzerine, 4 şüpheli hakkında "hırsızlık" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Kırşehir'de iki gençten haber alamayan ailelerinin 25 Mart'ta kayıp başvurusunda bulunması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ikilinin kullandığı otomobili Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkisinde terk edilmiş halde bulmuş, kayıp gençlere ait cep telefonları ve bazı kişisel eşyaların araçta bırakıldığını tespit etmişti.

Gençleri öldürdükleri iddia edilen Ş.E. ve S.A, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmasının ardından gözaltına alınmış, çıkarıldıkları adli makamlarca "kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.