Kırşehir'de belediye personeline afet farkındalık eğitimi verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) belediye personeline afet farkındalık eğitimi verildiği bildirildi.AFAD İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde belediye personeline...

08 Şubat 2021 Pazartesi 13:08
Kırşehir'de belediye personeline afet farkındalık eğitimi verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) belediye personeline afet farkındalık eğitimi verildiği bildirildi.

AFAD İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde belediye personeline yönelik 3 aşamalı eğitim düzenlendiği belirtildi.

2021 yılının "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak belirlendiği hatırlatılan açıklamada, belediye personeline yönelik planlanan afet farkındalık eğitiminin ikinci aşamasının gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada, deprem sırasında ve ilk 6 saatte yapılacak faaliyetlerle ilgili kamu spotunun izlenmesiyle başlanan eğitimde bina güvenliği, tahliye ve toplanma alanları, tehdit ve tehlikeler, afet çantası, gönüllülük, afet sonrası doğru davranışlarla ilgili bilgi verildiği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.