Kırşehir'de belediye sokaklarda ilaçlama ve temizlik çalışması yapıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, cadde ve sokaklarda temizlik ve ilaçlama çalışmaları yaptığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, havaların ısınması dolayısıyla haşere ve sineklere...

31 Mayıs 2022 Salı 11:52
Kırşehir'de belediye sokaklarda ilaçlama ve temizlik çalışması yapıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, cadde ve sokaklarda temizlik ve ilaçlama çalışmaları yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, havaların ısınması dolayısıyla haşere ve sineklere karşı ilaçlama faaliyetlerinin devam ettiği vurgulanarak, cadde ve sokaklarda da dezenfekte faaliyetlerinin yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri andan itibaren Kırşehir'in temizlik açısından da rahat yaşanır bir şehir olması için çalıştıklarını belirterek, "Havaların sıcak olduğu bugünlerde, istenmeyen bakterilerin çoğalması halk sağlığı açısından da sakıncalı olduğundan, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, çöp konteynerleri, cadde ve sokaklar ile mahallelerimizde belli aralıklarla dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparak gerekli hijyenik ortamının oluşmasını sağlıyor.” ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.