Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak isteyen 2 zanlı yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak isterken suçüstü yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.Alınan bilgiye göre, F.S, Bahçelievler Mahallesi'nde 66 NG 268 plakalı traktörün çalındığını, hemen...

14 Mayıs 2021 Cuma 12:21
Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak isteyen 2 zanlı yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları traktörü Adana'da satmak isterken suçüstü yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, F.S, Bahçelievler Mahallesi'nde 66 NG 268 plakalı traktörün çalındığını, hemen yanında bulunan kardeşi M.S'ye ait otomobilin ise tekerleklerinin delici aletlerle parçalandığını belirterek polise ihbarda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince olay yerinde ve güvenlik kamera kayıtlarında yapılan incelemede, 2 zanlının traktörü gece saatlerinde çaldıkları, peşlerinden gelinmemesi için de otomobilin tekerleklerini parçaladıkları belirlendi.

Polis, kamera kayıtlarından traktörün bir kamyona yüklenerek Adana'ya götürüldüğünü tespit etti.

Kırşehir ve Adana Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla 2 şüpheli, Adana'da traktörü satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan ve Kırşehir'e getirilen zanlılardan A.K, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, R.T adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Traktör ise sahibi F.S'ye teslim edildi.

Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.