Kırşehir'de çalıp Adana'da sattılar

- Çaldıkları 1,3 ton bakır kabloyu Adana'da sattıktan sonra Ankara'da yakalanan 10 şüpheliden 3'ü tutuklandı

30 Eylül 2019 Pazartesi 14:59
Kırşehir'de çalıp Adana'da sattılar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 1,3 ton bakır kablo çaldıkları iddiasıyla Ankara'da gözaltına alınan 10 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bazı kurum ve inşaatlardan bakır kablo çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Mağdurların ifadeleri ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, 2 pikap ve minibüsle 1 ton 300 kilogram bakır kablo çalan 10 kişinin kimliklerini belirledi.

Zanlıların çaldıkları kabloları tali yollardan gittikleri Adana'da satarak araçlarına sahte plaka taktıktan sonra Ankara'ya geçtiklerini tespit etti.

Kırşehir ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kızılcahamam ilçesi yakınlarında yakalanan şüpheliler kente getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.A, S.G ve D.T. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 7 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.