Kırşehir'de çatı ve tır yangını

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir apartmanın çatısında çıkan yangın ile seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.Kent merkezinde Eski Ankara Caddesi'nde bir apartmanın A ve B bloklarının birleştiği çatıda henüz...

02 Ekim 2021 Cumartesi 19:18
Kırşehir'de çatı ve tır yangını

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir apartmanın çatısında çıkan yangın ile seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.

Kent merkezinde Eski Ankara Caddesi'nde bir apartmanın A ve B bloklarının birleştiği çatıda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tankerli su araçlarıyla yangına müdahale etti.

Yangın diğer ikametlerin çatısına sıçramadan söndürüldü.

Öte yandan Kırşehir'in Sevdiğin köyü yakınlarında seyir halindeki bir tırın dorsesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Olay yerinden geçen diğer araçların ihbarı üzerine Kırşehir Belediyesi itfaiye ekipleri dorsedeki yangını büyümeden söndürdü.

Anahtar Kelimeler:
YangınKırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.