Kırşehir'de doktora darp iddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir doktorun hasta ve yakını tarafından darp edildiği ileri sürüldü.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Polikliniğinde görevli Doktor Cahit Uçar ile hasta Ç.G ve kızı B.G kayıt...

22 Ocak 2019 Salı 14:51
Kırşehir'de doktora darp iddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir doktorun hasta ve yakını tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Polikliniğinde görevli Doktor Cahit Uçar ile hasta Ç.G ve kızı B.G kayıt ve muayene sırası nedeniyle tartıştı.

Doktor Uçar'ın kendilerini muayene etmediğini ileri süren Ç.G ve kızı B.G'nin doktor ile arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Muayene edilmediklerini söyleyen baba Ç.G ve kızı B.G ile kendisine sözlü ve fiziki saldırıda bulunduğunu iddia edilen Doktor Uçar, birbirlerinden şikayetçi oldular.

Taraflar, ifadeleri alınmak üzere Ahi Polis Merkezine götürüldü.

İl Sağlık Müdürlüğünden olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Doktor Cahit Uçar'ın poliklinik görevi başındayken hasta ve yakını tarafından darbedildiği belirtildi.

Açıklamada, "Hekimimize görevi başında yapılan sözlü ve fiziki saldırıyı tüm sağlık camiası olarak şiddetle kınıyoruz. Hiçbir nedenle mazur görülmeyecek şiddet olaylarının sağlık çalışanlarını derinden üzdüğünü ve bu tür olaylara bir daha maruz kalınmamasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.