Kırşehir'de engelli hibe desteğine 15 kişi başvurdu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de engelli hibe desteği için 15 kişinin müracaat ettiği bildirildi.Kırşehir Çalışma ve İş Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki...

04 Mayıs 2021 Salı 16:06
Kırşehir'de engelli hibe desteğine 15 kişi başvurdu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de engelli hibe desteği için 15 kişinin müracaat ettiği bildirildi.

Kırşehir Çalışma ve İş Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı'nda istihdama yönelik farklı konuların görüşüldüğü belirtildi.

Toplantıda İl Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Metin Ülgen Kaya'nın, gündem maddeleriyle ilgili konularda sunum yaptığı belirtilen açıklamada, engelli istihdamına yönelik çalışmaların da ele alındığı ifade edildi.

Açıklamada, 2021 yılı ikinci dönem kendi işini kurma engelli hibe desteğine 15 kişinin başvuru yaptığı belirtilerek, müracaatların kurulun onayına sunulduğu ve komisyonca değerlendirileceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.