Kırşehir'de hac kafilesi uğurlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek 43 hacı adayı için uğurlama töreni düzenlendi.İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Külliyesi avlusunda...

08 Haziran 2022 Çarşamba 15:54
Kırşehir'de hac kafilesi uğurlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek 43 hacı adayı için uğurlama töreni düzenlendi.

İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Külliyesi avlusunda düzenlenen törene 43 hacı adayının yanı sıra yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran, hacı adaylarına bu dini görevle ilgili yapılması gerekenler konusunda tavsiyelerde bulundu.

Başaran, "Çıktığınız meşakkatli ve mükafatı fazla olan bu yolculuk yüce Rabbimizin bir emridir. Attığımız her adımı ibadet maksadıyla atmamız gerekiyor. Ülkemizin ve milletimizin refahı ve felahı için dua etmeyi lütfen unutmayın." ifadelerini kullandı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından 43 hacı adayı ve 2 din görevlisi kutsal topraklara uğurlandı.


Anahtar Kelimeler:
KırşehirHacı Adayları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.