Kırşehir'de hayırsever desteğiyle yaptırılan engelsiz yaşam merkezi açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, hayırsever desteğiyle yaptırılan Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kent Park içerisindeki engelsiz yaşam merkezinin açılışını...

29 Temmuz 2022 Cuma 11:14
Kırşehir'de hayırsever desteğiyle yaptırılan engelsiz yaşam merkezi açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, hayırsever desteğiyle yaptırılan Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kent Park içerisindeki engelsiz yaşam merkezinin açılışını Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve hayırsever Fatma Tekbaş yaptı.

Ekicioğlu, açılışta yaptığı konuşmada, kentte yaşayan tüm kesimlerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

Engellilerin talepleri doğrultusunda böyle bir merkezin hayata geçirildiğini vurgulayan Ekicioğlu, "Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi’nin kurulmasında yapmış oldukları katkılardan dolayı Sayın Fatma Tekbaş ve değerli ailesine teşekkür ediyor, merkezin Kırşehir'imize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Milletvekili İlhan da Türkiye genelinde bu tür merkezlerin sayısının artması gerektiğini kaydetti.

Hayırsever Tekbaş ise, yıllarca Ankara'da öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu, memleketine hayırlı bir eser kazandırmayı istediğini aktardı.

Tekbaş, "Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamın tüm alanlarına eşit fırsatlar ile katılmaları çok önemlidir. Bu konuda, gerek devlet, gerekse toplum olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Ben de bir birey olarak, üzerime düşeni yapmaya çalıştım. Çok sevinçliyim, mutluyum. Başta projenin hayata geçmesini sağlayan belediyemiz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.