Kırşehir'de Jandarma Şehitler Ormanı'na fidan dikildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Jandarma Şehitler Ormanı'nda fidanlar toprakla buluşturuldu.Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesine bağlı Gümüşkümbet köyündeki orman alanında İl Jandarma...

16 Kasım 2021 Salı 17:52
Kırşehir'de Jandarma Şehitler Ormanı'na fidan dikildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Jandarma Şehitler Ormanı'nda fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesine bağlı Gümüşkümbet köyündeki orman alanında İl Jandarma Komutanlığı personeli ve şehit aileleriyle fidan dikti.

Akın, burada yaptığı açıklamada, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde fidanları toprakla buluşturduklarını hatırlatarak, bugün de Jandarma Şehitler Ormanı'na fidan dikimi yaptıklarını ifade etti.

Etkinliği şehitlerin emaneti olan aileleri ve jandarma teşkilatı mensuplarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Akın, şunları kaydetti:

"Daha yeşil bir Kırşehir, daha temiz bir çevre için diktiğimiz bu fidanlar ümit ediyorum ki gelecek nesiller için nefes olacaktır. Orman varlığımızı artırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, bütün şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

Fidan dikimine, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadık Gülecen, Mucur Kaymakamı Ömer Faruk Erdem, Orman İşletme Müdürü Alper Çimen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, şehit aileleri ve jandarma personeli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.