Kırşehir'de kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Planlama Toplantısı yapıldı.Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, toplantıda kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla yürütülen...

20 Kasım 2020 Cuma 15:57
Kırşehir'de kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Planlama Toplantısı yapıldı.

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, toplantıda kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar tanıtıldı.

Vali İbrahim Akın, toplantının açılışında, kadına yönelik şiddetle ilgili Kırşehir'de yürütülen çalışmaları değerlendireceklerini ifade etti.

Toplantının kadına yönelik şiddetle mücadele konusuna katkı sunacağına inandığını belirten Akın, şöyle devam etti:

"25 Kasım'ın 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' olması nedeniyle İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ülkemiz genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak 25 Kasım 2020 tarihinde yine geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı icra edilecektir. O toplantıdan önce ilimizdeki kurumlar arası koordinasyonu gözden geçirmek, bu konuda varsa eksik yanlarımızı görmek üzere bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz."

Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, ilgili kurum amirleri ve kurul üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.